8ο Διεθνές Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο 

Παχυσαρκία και σακχαρώδες διαβήτης τύπου 2 - Ολοκληρωμένη προσέγγιση και θεραπεία στην κλινική πράξη
10-11 Απριλίου 2009, Αθήνα
Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια
Διοργάνωση: Ελληνική Εταιρεία Μελέτης της Παχυσαρκίαςτου Μεταβολισμού & των Διαταραχών Διατροφής

 

ΜΗΝΥΜΑ

της Οργανωτικής Επιτροπής

Σας καλωσορίζουμε στο 8° Διεθνές Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο με θέμα “Παχυσαρκία και Σακχαρώδης Διαβήτης Τύπου 2” που διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Μελέτης της Παχυσαρκίας του Μεταβολισμού και των Διαταραχών της Διατροφής (ΕΠΑΜΕΔΙ), στις 10 & 11 Απριλίου 2009, στο Ξενοδοχείο “ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ”.

Το Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο απευθύνεται κυρίως σε νέους, αλλά και παλαιότερους Γιατρούς, Ειδικούς Παθολόγους, Διαβητολόγους, Ενδοκρινολόγους, Καρδιολόγους και Γενικής Ιατρικής που επιθυμούν μετεκπαίδευση στο αντικείμενο των δύο κυριότερων χρόνιων Μεταβολικών Νοσημάτων και θα έχει χαρακτήρα φροντιστηριακό (συζήτηση με τον ειδικό, παρουσίαση περιστατικών). Θα υπάρξουν εισηγήσεις και ομιλίες την πρώτη και δεύτερη ημέρα του Σεμιναρίου, ενώ το κύριο εκπαιδευτικό τμήμα θα γίνει τη δεύτερη ημέρα από έμπειρους ειδικούς γιατρούς με μεγάλες χρονικές δυνατότητες για διεξοδική συζήτηση και ανάλυση περιστατικών.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι αυστηρά περιορισμένος και θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης και Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME). Για την παρακολούθηση απαιτείται έγκαιρη δήλωση συμμετοχής. Στο τέλος του Σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση για τους Φαρμακοποιούς.

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

σας περιμένουμε στις 10 & 11 Απριλίου 2009 στο ξενοδοχείο ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ. Είναι μια μοναδική ευκαιρία να ενημερωθούμε για τις εντυπωσιακές προόδους στην έρευνα και θεραπεία της Παχυσαρκίας και του Σακχαρώδη Διαβήτη Τύπου 2, να τονίσουμε τη σημασία της πρόληψης, αλλά και την αντιμετώπιση των επιπλοκών, κυρίως όμως να βελτιώσουμε τις γνώσεις μας για την αντιμετώπιση των χρόνιων αυτών νοσημάτων στην καθημερινή κλινική πράξη.

 

Η Οργανωτική Επιτροπή

Share it

Στοιχεία Επικοινωνίας

Μαιάνδρου 23
115 28, Αθήνα
+30 210 7211845

Αναζήτηση