14ο Ετήσιο Συνέδριο

24 - 26 Οκτωβρίου 2014, Ναύπλιο (Ξενοδοχείο Αμαλία)

 

Εκ μέρους του ΔΣ της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης της Παχυσαρκίας, του Μεταβολισμού και των Διαταραχών Διατροφής (ΕΠΑΜΕΔΙ), σας καλωσορίζουμε στο 14ο Ετήσιο Συνέδριο της Εταιρείας μας, που θα πραγματοποιηθεί από 24 έως 26 Οκτωβρίου 2014 στο ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ στο Ναύπλιο.

Ο καθιερωμένος χρόνος διεξαγωγής του Συνεδρίου παραμένει η Παγκόσμια Ημέρα Παχυσαρκίας. Το Συνέδριο φέτος θα γίνει στο ιστορικό Ναύπλιο, μια πόλη γεμάτη ένδοξο παρελθόν, ζωντανό παρόν και με εύκολη πρόσβαση για τους συνέδρους.

Στην εποχή μας, σε Ευρωπαϊκό και σε Παγκόσμιο επίπεδο, η Ιατρική της Παχυσαρκίας και των Νοσημάτων του Μεταβολισμού στοχεύει στην ολοκληρωμένη, εξατομικευμένη, ρεαλιστική και ανακουφιστική από τη συν-νοσηρότητα και τις επιπλοκές, θεραπεία των ασθενών. Η διαδραστική Εταιρεία μας επιδιώκει να προβάλλονται οι ιδιαιτερότητες και τα προβλήματα των διαφορετικών Ιατρικών ειδικοτήτων που εμπλέκονται στη θεραπεία. Επιπλέον, στόχος μας είναι η συμμετοχή και ουσιαστική συμβολή στην ποιοτική συνεχιζόμενη επιστημονική και επαγγελματική εκπαίδευση όλων μας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει Στρογγυλά Τραπέζια με θέματα όπως: Διατροφή και Εγκεφαλικές Λειτουργίες, Πεπτικός Σωλήνας και Μεταβολικά Νοσήματα, Σακχαρώδης Διαβήτης, Ολιστική αντιμετώπιση του ασθενή με Χρόνια Νεφρική Νόσο, Ο χαρούμενος Παχύσαρκος, Φροντιστήριο για τις Διαταραχές Πρόσληψης Τροφής, Διαλέξεις σε θέματα αιχμής και το Forum Νέων Ερευνητών.

Σας περιμένουμε με χαρά, γιατρούς όλων των ειδικοτήτων και άλλους επαγγελματίες υγείας, για μια εποικοδομητική και χρήσιμη ανταλλαγή εμπειριών, γνώσεων και ιδεών.

Καλή αντάμωση στο Ναύπλιο.

 

Ο Πρόεδρος της ΕΠΑΜΕΔΙ

Γεώργιος Πανοτόπουλος

Additional Files

Share it

Στοιχεία Επικοινωνίας

Μαιάνδρου 23
115 28, Αθήνα
+30 210 7211845

Αναζήτηση