15ο Ετήσιο Συνέδριο

 23-25 Οκτωβρίου 2015,  Πορταριά  (Ξενοδοχείο Xenia Palace)

Αγαπητοί Συνάδελφοι και Φίλοι, 

Εκ μέρους του ΔΣ της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης της Παχυσαρκίας, του Μεταβολισμού και των Διαταραχών Διατροφής (ΕΠΑΜΕΔΙ), σας καλωσορίζουμε στο 15ο Ετήσιο Συνέδριο της Εταιρείας μας, που θα πραγματοποιηθεί από 23 έως 25 Οκτωβρίου 2015 στο ξενοδοχείο Xenia Palace Portaria στο μαγευτικό Πήλιο. 

Ο καθιερωμένος χρόνος διεξαγωγής του Συνεδρίου παραμένει η Παγκόσμια Ημέρα Παχυσαρκίας.  

Η Εταιρεία μας, με γνώμονα την διεπιστημονικότητα, επιδιώκει να προβάλλονται οι ιδιαιτερότητες και τα προβλήματα των διαφορετικών Ιατρικών ειδικοτήτων που εμπλέκονται στη θεραπεία της Παχυσαρκίας, των Μεταβολικών Νόσων, των Διαταραχών Πρόσληψης Τροφής και των Νοσημάτων που σχετίζονται με τη Διατροφή.  

 Το πρόγραμμα περιλαμβάνει Στρογγυλά Τραπέζια με θέματα όπως: Διατροφή, Εξέλιξη και Πρόληψη στα παιδιά, Γυναίκα και Παχυσαρκία, Σακχαρώδης Διαβήτης, Διατροφή και Συνοσηρότητες, Κλινική Πράξη και Επιπλοκές, Φροντιστήριο για τις Διαταραχές Πρόσληψης Τροφής, Διαλέξεις σε θέματα αιχμής και το Forum Νέων Ερευνητών. 

Σας περιμένουμε με χαρά, γιατρούς όλων των ειδικοτήτων και άλλους επαγγελματίες υγείας, για μια εποικοδομητική και χρήσιμη ανταλλαγή εμπειριών, γνώσεων και ιδεών. Στόχος μας είναι η συμμετοχή και ουσιαστική συμβολή στην ποιοτική συνεχιζόμενη επιστημονική και επαγγελματική εκπαίδευση όλων μας. 

Καλή αντάμωση στην Πορταριά. 

 Ο πρόεδρος της ΕΠΑΜΕΔΙ 

Γεώργιος Πανοτόπουλος

Additional Files

Share it

Στοιχεία Επικοινωνίας

Μαιάνδρου 23
115 28, Αθήνα
+30 210 7211845

Αναζήτηση