Ευάγγελος Μακράκης MD,PhD

Μαιευτήρας – Γυναικολόγος Αναπαραγωγής
Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών
Εξειδικευμένος στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή


Dr Evaggelos Makrakis

Ο Ευάγγελος Μακράκης γεννήθηκε το 1966 στην Αθήνα και είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάσθηκε σε Γυναικολογικές Κλινικές νοσοκομείων της Μεγάλης Βρετανίας (Oxford region και Birmingham) και εξειδικεύθηκε στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή. Το 2003 απέκτησε το τίτλο του Διδάκτορος Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά τα έτη 2002-2006 εργάσθηκε στη Μονάδα εξωσωματικής γονιμοποίησης της Β' Μ/Γ Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Αρεταίειο Νοσοκομείο, κατέχοντας θέσεις επιστημονικού συνεργάτη και λέκτορος (Π.Δ 407).

Στον ερευνητικό/συγγραφικό τομέα έχει να επιδείξει πλούσιο έργο που περιλαμβάνει 56 δημοσιεύσεις σε διεθνείς ιατρικές επιθεωρήσεις, 16 δημοσιεύσεις σε ελληνικές ιατρικές επιθεωρήσεις, 51 ανακοινώσεις σε διεθνή συνέδρια, 30 ανακοινώσεις σε ελληνικά συνέδρια, άνω των 50 διαλέξεων κατόπιν πρόσκλησης σε συνέδρια, την συγγραφή δύο επιστημονικών εγχειριδίων γυναικολογίας και δραστηριότητες κριτή δημοσιεύσεων σε έγκυρες διεθνείς επιθεωρήσεις (Fertility and Sterility, Human Reproduction, Reproductive BioMedicine Online κλπ).
Είναι μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων της Ελληνικής Εταιρείας Γονιμότητας και Στειρότητας καθώς και της Ελληνικής Εταιρείας Ιατρών Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής. Τέλος είναι μέλος των κυριοτέρων διεθνών επιστημονικών εταιρειών στον τομέα της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής (ASRM, ESHRE).

Από το 2007 είναι υπεύθυνος της Μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής 'Εμβρυο A.R.T. - Ακεσώ' στην Αθήνα.

Διαβάστηκε 2895 φορές

Share it

Στοιχεία Επικοινωνίας

Μαιάνδρου 23
115 28, Αθήνα
+30 210 7211845

Αναζήτηση